Kristallen schedels, en waarom een schedelvorm?

Kristallen schedels, en waarom een schedelvorm?
Zoals je misschien wel weet hebben kristallen bepaalde werking en een bepaalde kwaliteit. Zo kan kwarts kan gebruikt worden om informatie in op te slaan.
een stukje kwarts ter grote van een sukerklonte daar in kan een complete biliotheek in opgeslagen worden via lasertechniek, in de chip- en de geheugen industrie wordt kwarts steeds vaker gebruikt.
Nu komen we ook op de schedel vorm, de shedel daar waarin kennis en weten opgeslagen zijn daar zit ons geheugen (hersenen in) en verwerken wij gegevens naast dat de schedelvorm voor velen sterk de associatie met de dood heeft, waardoor angst en negatieve gevoelens kunnen ontstaan.
Maar de dood staat ook voor verandering, transformatie en de mogelijkheid toe te treden tot andere dimensies.
Met dit gegeven, dat kristal dus kennis kan opslaan en vasthouden, en een schedel die een brein bevat, is het symbolisch gegeven van een kristallen schedel ineens niet zo vreemd meer.

In oude Maya legendes, maar ook in andere overleveringen van oude culturen, wordt er over 13 kristallen schedels gesproken. Zelfs in de Bijbelcode worden kristallen schedels vernoemd. Ze worden gezien als intelligenties, holografisch samenwerkende “computers” die door middel van Liefde, Heling en Informatie de evolutie van de aarde en mensheid helpen